Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Despărțirea ANULUI în SUA: Un renumit actor și-a luat ADIO de la celebra sa iubită cântăreață - FOTO

despartire

Katy Perry și Orlando Bloom confirmă că s-au despărțit, într-un anunț surpriză, făcut la 48 de ore după ce aceștia fuseseră fotografiați împreună la petrecerea organizată de revista Vanity Fair după ceremonia de acordare a premiilor Oscar din acest an, relatează Evening Standard.

Într-o declarație comună, reprezentanții vedetelor au precizat că "înainte ca zvonurile sau falsificările să scape de sub control, putem confirma că Orlando și Katy au decis să își ofere unul altuia spațiu (...) în acest moment".

Citește și: EȘEC total: Revista Playboy revine la fotografiile cu femei goale, după ce renunțase la ele

Cei doi — care începuseră să se întâlnească după ceremonia de acordare a Globurilor de Aur în 2016 — au mai alimentat zvonurile privind o posibilă despărțire în luna noiembrie a anului trecut, arunci când presa a relatat că aceștia ar fi pus capăt relației deoarece Bloom nu era pregătit pentru o căsătorie și pentru mai mulți copii.

Cât timp au fost împreună, cei doi au participat la mai multe evenimente, printre care gala amfAR Cinema Against AIDS de la Cannes.

Citește și: Iohannis e în cautarea noului UNPR

Cuplul a ținut prima pagină a ziarelor în luna septembrie a anului trecut, când actorul din Lord of the Rings a fost fotografiat gol, pe o barcă, în compania prietenei sale, în timpul unei vacanțe petrecute în Italia, anunță Agerpres.

Bloom a fost însurat cu fotomodelul Miranda Kerr — cu care are un fiu în vârstă de șase ani — în timp ce Perry a fost căsătorită cu actorul și cântărețul Russell Brand.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.