Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii despre dispariția misterioasă a zborului MH 370, cu 239 de oameni la bord: Aeronava a picat într-o 'spirală a morții' - VIDEO

mh370 malaysia

La mai bine de 4 ani de la dispariția misterioasă a avionului Boeing 777, care efectua zborul MH370, un documentar difuzat de National Geographic a reconstruit momentele finale ale cursei.

Potrivit autorilor documentarului aeronava care zbura de la Beijing la Kuala Lumpur a picat într-o ”spirală a morții” la prăbușirea în Oceanul Indian, pe 8 martie 2014, relatează Daily Mail, potrivit stirileprotv.ro.

Seria de documentare Drain The Oceans înaintează teoria că aparatul de zbor a rămas fără combustibil înainte să lovească apa oceanului. Episodul dedicat prăbușirii aeronavei MH370 este difuzat marți în Australia.

Potrivit specialiștilor consultați pentru acest documentar, întai a cedat motorul drept, după care cel stâng, ceea ce a făcut ca aeronava să cadă în ocean într-o ”spirală a morții” terifiantă.

239 de persoane și-au pierdut viața în urma celui mai mare mister din istoria aviaţiei, cum a fost numită tragedia.

O amplă operațiune de căutare realizată de China, Australia și Malaysia, care a costat peste 120 de milioane de euro, a luat sfârșit, fără rezultat, în ianuarie 2017.

Citește și: Guvernul britanic a aprobat un sistem de imigraţie post-Brexit care va favoriza imigranţii calificaţi

O firmă americană a reluat căutările în 2018, folosind drone de ultimă generaţie, dar tot fără succes.

Până acum, trei bucăţi din avion au fost găsite pe coastele Oceanului Indian, dar aceste fragmente nu au oferit niciun răspuns privind cauzele dispariţiei aeronavei.

Un raport prezentat în iulie 2018 de către autorităţile din Malaysia nu a adus niciun indiciu nou privind motivul dispariţiei misterioase a avionului. În raport sunt subliniate greşeli şi protocoale care nu au fost respectate.

Acesta a fost realizat de o echipă de investigatori malaysieni, dar şi din alte state, are 1.500 de pagini şi nu ajunge la nicio concluzie clară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.