Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii necunoscte despre părinții lui Vladimir Putin, găsite într-un articol de presă mai vechi: tatăl său era violent

BBC.com
Vladimir Putin, tânăr ofițer KGB.

Analistul Artem Kruglov, expert în cariera şi biografia lui Vladimir Putin şi editorul site-ului “Putinism”, a vorbit într-un interviu mai amplu pentru Radio Europa Liberă despre trecutul liderului de la Kremlin, informează StirilePROTV.ro.

Citește și: Un oficial anti-corupție din Rusia a fost omorât în bătaie în fața casei mamei sale

Unul dintre detaliile dezvăluite de Kruglov se referă la modul în care s-au cunoscut părinţii lui Putin, informează Stirileprotv.ro. „Tatăl lui Putin avea un comportament, cum se spune azi, deviant”, afirmă Kruglov. “Deseori devenea agresiv fără să ia în calcul consecinţele. A mers la o fata care îi plăcea, era singură în casă, dar nu l-a lăsat să intre în curte. El a pus mâna pe o furcă şi a încercat să distrugă poarta. Cumva a făcut o gaură şi prin ea i-a înfipt fetei, fără să vrea, furca în ochi. Aproape a ucis-o. Fata a fost dusă la spital, i-au pus un ochi de sticlă, iar rudele ei l-au pus să o ia de nevastă, ameninţându-l că altfel îi fac plângere penală. Aşa că tatăl lui Putin s-a însurat cu ea”.

Povestea a fost dezvăluită prima data în 2002, în ziarul Moskovskâi Komsomoleţ, într-un reportaj făcut în satul natal al liderului rus, Pominovo. Bătrânii povesteau atunci că Vladimir Putin Sr. avea obiceiul să ridice fustele fetelor la petreceri iar mama actualului preşedinte, Maria, se jena de faptul că are ochi de sticlă şi încerca să stea tot timpul din profil. Potrivit lui Kruglov, părinţii lui Putin nu au avut nicio influenţă intelectuală asupra lui,, fiind oameni extrem de simpli. Vladimir Spiridonovici Putin a murit în 1999 iar Maria Ivanovna Putina, în 1998.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.