Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii TERIFIANTE în cazul UCIDERII doctoriței de la Târgu-Mureș

neramo.ro
banda politie

După o săptămână de căutări, Orsolya Benedek a fost găsită moartă. Ea a fost ucisă cu sânge rece de cel căruia îi era de câteva luni amantă, un instalator de etnie maghiară, bărbat cu cinci ani mai tânăr decât femeia.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș a făcut reconstituirea crimei. Autorul faptei, Bara Barni, le-a spus polițiștilor că s-a certat cu amanta sa și, la nervi, a ucis-o, după care s-a străduit să scape de cadavru. Totul s-a întâmplat pe 11 decembrie.

Orsolya Benedek, 32 de ani, era medic specialist la secția ATI la Spitalul Județean de Urgență, din Târgu Mureș, și lector la Facultatea de Medicină și Farmacie, la disciplina Anestezie şi Terapie Intensivă. Amantul ei, Bara Barni, era instalator. Cei doi aveau o relație de câteva luni, iar în această toamnă o ajutase pe doctoriță să își amenajeze apartamentul.

Citește și: Administrația prezidențială CONDAMNĂ evenimentele car

Detaliile poveștii de amor care s-a încheiat dramatic, dintre doctorița de 32 de ani și instalatorul de 27, scot la iveală faptul că bărbatul fusese părăsit de soția sa cu numai câteva zile înainte de comiterea crimei. Aflând amantei, care material superioară, nevasta lui Bara Barni a luat copilul și a părăsit locuința unde stătea cu soțul ei în chirie. „Eliberarea” de nevastă nu i-a fost însă de bun augur instalatorului care, se pare, urma să fie părăsit și de amantă, arată sursele EVZ. Acesta ar fi fost, se pare, și cauza conflictului dintre cei doi iubiți.

Potrivit unei informări din partea Parchetului, în noaptea de 11 decembrie, în timp ce se aflau în casa sa din comuna mureșeană Corunca, instalatorul și-a lovit amanta în cap cu o sticlă de vin, apoi a mai lovit-o o dată, lovituri în urma cărora femeia a căzut și a murit aproape instantaneu. Prima grijă a lui Bara Barni a fost să ascundă cât mai bine cadavrul, și a făcut-o într-un cămin de apă din curtea casei. „Moartea victimei a fost violentă, aceasta fiind acuzată de asfixia mecanică prin aspirat sânge din căile respiratorii și plămâni în condițiile unui traumatism cranio-cerebral cu fractură cognitivă de boltă și de bază craniană și hemoragie leptomeningiană”, informează procurorul Gheorghe Costea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.