Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru Barcelona: Are un singur jucător convocat la naționala Spaniei

Inquam Photos - George Călin
Inquam Romania Spania

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, a anunțat, vineri, listajucătorilor convocați pentru meciurie cu Norvegia și Suedia, din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, din care face parte și România. Un singur jucător de la FC Barcelona se află pe listă.

Singurul jucător de la FC Barcelona convocat este mijlocașul Sergio Busquets. Față de acțiunea precedentă, Moreno nu l-a mai trecut pe listă pe fundașul Jordi Alba, care s-a accidentat. Reprezentații lui Real Madrid sunt apărătorii Sergio Ramos și Dani Carvajal.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Lotul Spaniei pentru meciurile cu Norvegia și Suedia: De Gea (Manchester United), Kepa (Chelsea), Pau Lopez (AS Roma), Rodri (Manchester City), Ceballos (Arsenal), Jesus Navas (Sevilla), Reguilon (Sevilla), Albiol (Villarreal), Pau Torres (Villarreal), Cazorla (Villarreal), Gerard Moreno (Villarreal), Bernat (PSG), Busquets (Barcelona), Llorente (Real Sociedad), Inigo Martinez (Athletic Bilbao), Luis Alberto (Lazio), Thiago (Bayern Munchen), Sergio Ramos (Real Madrid), Carvajal (Real Madrid), Saul (Atletico Madrid), Fabian (Napoli), Rodrigo (Valencia).

Spre deosebire de acțiunea precedentă, de la începutul lunii septembrie, contra României (2-1) și Insulelor Feroe (4-0), nu au mai fost chemați jucători precum Mario Hermoso, Jordi Alba, Unai Nunez, Gaya, Parejo sau Paco Alcacer.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, Spania va înfrunta Norvegia, în deplasare. Trei zile mai târziu, de la aceeași oră, echipa lui Robert Moreno va juca tot pe teren străin, împotriva Suediei.

După șase runde din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, Spania ocupă primul loc, având victorii pe linie și 18 puncte. Podiumul este completat de Suedia (11 puncte) și România (10 puncte). La turneul final vor obține calificarea primele două clasate.

Citește și: Lovitură pentru TVR! Tribunalul București a luat decizia! Contractul cu Dragoș Pătraru a fost reziliat ABUZIV .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.