Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI - Cheltuieli HALUCINANTE în rândul serviciilor. Directivă ŞOC dată de şefii structurilor (presă)

bani

Dacă în aparatele bugetare se anunţă îngheţarea posturilor şi reduceri considerabile la cheltuieli, prevederea pare că nu se aplică şi în rândul serviciilor. Potrivit Naţional, şefii structurilor au dat directorilor directive clare: niciun ban de la bugetul instituţiilor nu trebuie să se întoarcă la bugetul de stat. Zis şi făcut! Astfel, cumpărături halucinante şi inutile au fost demarate, totul pentru a cheltui toţi banii disponibili.

Citeşte şi: Tudorel Toader critică DUR cele patru coduri: 'Permit intruziuni, limitări ale drepturilor şi libertăţilor...'

"(...)la cererile intempestive ale sefilor structurilor informative, directorii de la Logistica sau alte Directii administrative nu mai stiu pur si simplu ce rapoarte si referate sa inventeze pentru cheltuirea miliardelor de lei ramase in conturi. Asa ca baga la greu orice le trece prin cap, de la adidasi la unelte mecanice si de la „vagoane” de obiecte de papetarie pana la schimbarea pe banda rulanta a plasmelor TV din birouri, desi multe dintre acestea de-abia ce fusesera achizitionate la randul lor anii trecuti. Iar referatele le sunt aprobate pe loc, sub semnaturile sefilor care sunt dispusi la orice forma de „shopping”, oricat de nebuneasca si costisitoare ar fi, decat sa returneze la bugetul central banii care altfel risca sa ramana necheltuiti pana la sfarsitul anului bugetar.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Citeşte şi: Documentul care DETONEAZĂ lumea politică: PSD a plătit 100.000 de dolari unei firme de lobby pentru întâlniri între Dragnea şi Trump

Confruntaţi cu o asemenea directivă, şefii structurilor de logistică ar fi început să inventeze nevoi urgente, însă, susţine jurnalistul, achiziţiile efectuate sunt care mai de care mai ciudate.

"(...)„regii banilor” din servicii sunt nevoiti acum sa improvizeze tot felul de achizitii cel putin ciudate, de la obiecte de imbracaminte la diverse masini unelte, musai de la cele mai de fite reprezentante, ca sa fie cat mai scumpe. (...) Sefii s-au reorientat in ultima vreme pe schimbarea designului interior a birourilor din sediile centrale ale structurilor informative.", conchide Cătălin Tache.

Citeşte şi: Dragnea anunţă o nouă ORDONANŢĂ dură. Avertisment pentru angajatori: 'Va fi INFRACŢIUNE...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.