Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre Cumințenia Pământului. Becali: Mi s-a propus să cumpăr eu. Să intervină DNA

fanatik.ro
gigi becali

Opera de artă a lui Constantin Brâncuși, "Cumințenia Pământului", va fi cumpărată cu bani de la buget. Suma totală pe care o va acorda statul se ridică la 10 milioane de euro.

George Becali a intervenit, în direct la emisiunea Obiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir, pentru a face o serie de dezvăluiri legate de Cumințenia Pământului.

Se anunță PROCESUL SECOLULUI: SUA riscă pierderi mari dacă nu dau vize românilor

"Nu am vrut să mă bag până acum, dar eu vă zic așa: Ia vedeți dumneavoastră cine a făcut evaluarea, să intervină DNA, să facă o reevaluare, ia vedeți dumneavoastră casa de licitație și casa de antichitiăți care a propus evaluarea. O să vedeți că proprietarii iau mai puțini bani decât cei care sunt intermediari și cei care au plătit evauluarea."

Întrebat de unde deține aceste informații și dacă a fost cumva implicat în vreo negociere pentru achiziția statuetei, Becali a confirmat că a fost în discuții pe această temă. De asemenea, Becali a explicat că a purtat această discuție cu omul de afaceri Peter Imre.

“Da, cineva, nu îi dau numele, că nu vreau să fie public, mi-a spus mie: Domnule Becali, vreau să îți propun ceva – să cumperi Cumințenia Pământului. 10 milioane mi-a spus mie atunci. Eu nu dau nici măcar un milion pe o bucată de piatră. Pentru ce, dacă oricum nu poate fi scoasă din țară și proprietarii sunt obligați să o țină în siguranță? Pentru ce să dăm noi 11 milioane? Ginerele lui Teodor Meleșcanu, Peter Imre, m-a chemat acasă să vorbim pe tema asta, eu i-am zis că nu dau nici un milion pe o bucată de piatră. Domnul Imre are o casă de licitație și de antichități, ia mergeți și vedeți ce se întâmplă acolo", a explicat Becali, în exclusivitate pentru Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.