Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri ȘOCANTE apar în spațiul public: Căutarea Alexandrei, coordonată de clanurile de interlopi din Olt care i-au trimis pe poliţişti la adrese greşite

Facebook
alexandra macesanu

Dezvăluiri șocante apar în spațiul public la mai bine de o săptămână de la momentul răpirii Alexandrei Măceşanu! Surse apropiate anchetei în cazul crimelor din Caracal susţin că acţiunile de căutare a Alexandrei ar fi fost coordonate de clanuri de interlopi. După ce fata a sunat la 112 și a reclamat că a fost răpită, adjunctul șefului IPJ Olt a sunat la șeful celui mai mare clan interlop din Caracal, Remus Rădoi ”Codiţă”. Informațiile apar într-un articol publicat de Libertatea. Polițiștul i-ar fi cerut interlopului informații. A fost trimise la adrese care aparțineau de fapt unor rivali, dintr-un alt clan, clanul Oacă. Iar acest al doilea clan primea și el informații, de la șefii poliției din Caracal.

„Comisarul şef Nicolae Alexe, numărul unu pe operaţiuni în poliţia Olt şi cel care a coordonat acţiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ”Codiţă”, şeful unei reţele uriaşe şi dintre cei mai temuţi oameni din judeţ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie”, scrie Libertatea, relatând despre conversaţiile de pe WhatsApp dintre poliţistul Alexe şi Rădoi ”Codiţă”.

Alexandru Cumpănașu a ajuns la capătul răbdării și trece la amenințări: 'O să aflați mai multe, dacă nu o găsesc'. Ce ultimatum primesc autoritățile

Remus Rădoi "Codiță" a trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul Oacă în seara în care fiecare minut conta! În același timp, clanul Oacă cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal: Mirea și Humă, ambii implicați în căutarea Alexandrei.

„Au fost demarate cele 3 percheziţii domiciliare în baza mandatelor obţinute, comisar şef Alexe Nicolae participând efectiv la una dintre percheziţii, iar adjunctul pe linie de ordine publică la o altă locaţie, la niciuna din cele 3 nefiind obţinute date sau indicii relevante în depistarea minorei”, se arată în raportul Ministerului Afacerilor Interne prezentat către CSAT.

„Procurorul, discutând cu echipa de localizare, le-a comunicat că au fost percheziţionate 3 locaţii, fără a avea vreun rezultat şi nu-şi explică tehnic unde este problema”, scrie în acelaşi document.

Problema e că ambele adrese furnizate de Rădoi şi urmate de întreaga echipă operativă de pe teren, la ordinul comisarului şef Alexe, erau adrese ale oamenilor din clanul Oacă, rivalii lui Rădoi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.