Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI Patriarhul Daniel a fost FILAT, la cererea lui Carmen Dan: Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis sunt IMPLICAȚI

basilica.ro
patriarhul daniel

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI la cererea fostului ministru, Carmen Dan. Totul s-ar fi aflat după ce într-o celebră biserică din centrul Bucureștiului, frecventată des de importanți politicieni, a fost descoperită tehnică de interceptare.

Despre operațiunea derulată de MAI au aflat și președintele Klaus Iohannis, dar și premierul Viorica Dăncilă și anumite structuri contrainformative, conform celor publicate de National.

Citește și: Silviu Mănăstire anunță că lui Klaus Iohannis i se pregătește o cursă! Operațiunea specială declanșată de USR

Se pare că vizat ar fi fost, inițial, preotul de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, unul dintre cei mai căutați duhovnici din București, atât de către celebrități, cât și de către importanți politicieni. Acesta ar fi fost atent monitorizat, raportările făcându-se apoi direct către Carmen Dan! Iar cum respectivul preot este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai apropiați oameni de încredere ai Preafericitului Daniel, acesta din urmă s-a trezit astfel la rândul său în postura de posibilă ”țintă” a operațiunii de filaj. A urmat apoi un schimb tumultos de ”depeșe” neoficiale, în urma căreia deja operațiunea a fost stopată de îndată.

Sursele relatează că de la MAI s-ar fi încercat ”dregerea busuiocului” cu explicația puerilă a unei ”banale monitorizări operative”, care, chipurile, s-ar fi suprapus în respectiva zonă. Însă, această motivare nu ar fi fost deloc înghițită nici la Palatul Victoria, nici la Palatul Cotroceni, nemaivorbind de Dealul Patriarhiei.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

Astfel că, deși cea mai probabilă variantă de lucru rămâne totuși filarea unora dintre ”oamenii sistemului” care o deranjau probabil pe Carmen Dan ”pe persoană fizică”, în anumite medii s-a vorbit insistent și de existența unei adevărate operațiuni ”Marele Alb”, în care chiar Patriarhul Daniel ar fi putut fi ”ținta finală” a monitorizării profesioniste și cu tehnică ultraperformantă. Rămâne o enigmă de ce nu există și o speță operativă înregistrată la vreuna dintre structurile MAI pe această temă.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.