Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRILE lui Traian Băsescu despre FEMEIA care vrea să fie șefa DNA: 'S-a jurat că îi va aresta și că mă va face să cer custodia'

romaniatv.net
traian basescu nervos

DNA își caută un nou șef, după ce Laura Codruța Kovesi a fost revocată de președintele Klaus Iohannis! Tudorel Toader, ministrul Justiției, a deschis o selecție de candidați, iar 4 procurori vor să conducă Direcția. Trei procurori sunt din cadrul DNA: Elena Grecu, Florentina Mirică și adjunctul Marius Iacob. De asemenea, Cristian Lazăr, de la Parchetul General, s-a prezentat luni la sediul Ministerului Justiției, pentru a-și depune candidatura.

În septembrie 2016, Traian Băsescu șoca cu o serie de dezvăluiri despre Florentina Mirică, femeia care se vrea noua Kovesi și care a fost anchetată de Inspecția Judiciară.

Citește și: Radu Banciu s-a DEZLĂNŢUIT: Pe cine vede şef la DNA în locul lui Kovesi – Tudorel Toader şi Liviu Dragnea, DESFIINŢAŢI

”Unii procurori din DNA s-au jurat că îi vor aresta pe unul dintre părinţii nepoţilor mei şi că mă vor face pe mine să cer custodia nepoţilor. O cunosc, dar nu o fac publică. Sunt câţiva procurori apropiaţi de doamna Kovesi. Nu spun acum numele lor.

Nu întâmplător şefa DNA s-a dus să o susţină pe doamna Mirică. Aceasta rezolvă dosarele care trebuiesc rezolvate de către doamna Kovesi. Doamna Mirică e printre procurorii care vor să aresteze din familia mea. Arată un soi de paranoia Laura Codruţa Kovesi. Cum să gândeşti când un şef al unei astfel de instituţii trebuie să aibă grijă să se aplice legea când spui că ai peste tot duşmani. Nu am altă explicaţie. E declaraţie publică. Trebuia analizată în mod obligatoriu. Nu ea arestează, ci judecătorul. Am ajuns într-o epocă a abuzurilor fără limite.

Citește și: Anunț important făcut de Banca Mondială: Care vor fi cele mai dezvoltate orașe ale României

Există un nucleu de procurori în jurul dnei Kovesi care rezolvă toate dosarele sensibile. Dna procuror Mirică (dosarul Gabriel Oprea) face parte din acest nucleu.”, spunea Traian Băsescu la acea vreme la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.