Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLURI INCENDIARE - `Unde și cine ascunde averea lui Dan Adamescu`

bugetul.ro
confidential secret umbra

Afacerile și averea fostului om de afaceri Dan Adamescu (decedat în timp ce efectua o pedeapsă pentru corupție) au fost și par să fie încă o poveste puțin cunoscută românilor. A fost cercetat și apoi condamnat de justiție pentru fapte grele de corupție cu prejudicii enorme - de la cumpărarea unor magistrați, la falimentarea cu bună știință a unor societăți comerciale. S-a aflat câte ceva din caracatița financiară din spatele ”afacerilor” grație rechizitoriilor DNA ajunse în instanță.

Guvernul trece la ANGAJĂRI MASIVE: S-au DEBLOCAT posturile în două ministere importante

Mare parte din averea fostului om de afaceri este acum administrată de fiul său Alexander Adamescu căutat de DNA tot pentru fapte grave de corupție, dar care se ascunde la Londra unde deja autoritățile române au solicitat extradarea pentru a pune în aplicare un mandat internațional de arestare.

Jurnaliștii de la Bugetul.ro publică o anchetă foarte documentată cu privire la cine și unde ascunde de ochii autorităților averea defunctului Dan Adamescu.

”Înainte de falimentul ASTRA Asigurări, averea lui Dan Adamescu a fost estimată de revista Forbes la 800 milioane EURO, ulterior vorbindu-se de „doar” 500 milioane EURO. Pentru a asigura recuperarea prejudiciului produs Fondului Național de Garantare a Asiguraților, în anul 2016 DNA a instituit sechestru asupra unui pachet de acțiuni în valoare de circa 200 milioane EURO, eventuala condamnare în acest proces reducându-i averea la circa 300 milioane EURO. Iar în urma partajului și moștenirii, soția supraviețuitoare ar urma să primească 62,5%, iar fiul, Alexander Adamescu, moștenește restul, adică circa 100 milioane EURO.

Amețitoare înșiruire de cifre, mai ales că suma scade continuu. Dar această avere chiar există? Mai ales în condițiile în care este administrată în prezent de „maestrul falimentelor”, dramaturgul fără operă, Alexander Adamescu? Într-un episod anterior îl asemănam cu Hamlet, nefericitul prinț creat de Shakespeare, cel care exclamă: „Ceva e putred în Danemarca!” Vom dedica acest articol dezvăluirii dedesubturilor averii lui Dan Adamescu și a modului în care, în ultimii 7 ani, au dispărut și continuă să dispară sume imense de bani.

Celor grăbiți le spunem că:

  • cu toate că au cifre de afaceri însumând peste 50 milioane EURO anual, companiile din România ale lui Dan Adamescu sunt generatoare de „pierderi planificate”,
  • am identificat un sistem prin care profiturile sunt transformate în::::

DETALII interesante și uluitoare despre un sistem bine pus la punct///

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.