Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dialog spumos: Iubitul Elenei Udrea, luat la rost pentru că are 'o prietenă fugară'. Cum a răspuns Udrea

cancan.ro
elena udrea adrian alexandrov

Elena Udrea este plecă din ţară şi s-ar afla în Costa Rica. Acest lucru nu o împiedică să intre în dialoguri pe Facebook, de pe un cont mai puţin cunoscut de public, chiar pe pagina iubitului ei, Adrian Alexandrov.

Iubitul Elenei Udrea a fost luat la rost pe pagina de Facebook pentru faptul că ar căuta faimă prin relaţia cu Elena Udrea. Numită "fugară", "hoaţă", "mincinoasă" şi "mafioată" de un comentator pe nume Dan Teodor, Udrea a intrat în dialog cu propriul detractor. Ce ieşit se poate vedea mai jos:

Dan Teodor: Naspa sa ai o prietena fugara ....Tinere esti capabil de mult mai bine doar daca vrei. Daca in schimb crezi ca drumul cel mai scurt catre faima este thru Udrea priveste la ea....Fugara, hoata, hulita de 90% din tara si o mincinoasa. Acum 2 saptamani era gravida, acum trei zile era la Atena ( ca sa ramana gravida)....iar azi confirmata in Costa Rica. Si se da si mare cocoasa ( deh daca a avut Cocos) la distanta. Insa nu este altceva decat o mare mafioata. Si astia de obicei nu sfarsesc bine.

Vezi şi: EXCLUSIV - Când are loc discuţia decisivă Klaus Iohannis - Tudorel Toader

Elena Udrea: Va simtiti responsabil pentru fericirea altora? Prostii sunt cei care cred ca le stiu pe toate, cand de fapt ei isi asuma doar concluziile altora... deci, ori sunteti prost, ori sunteti postac... Va dau si alternativa, dupa cum vedeti...

P.S. Vazandu-va profilul de Facebook, inclin sa cred ca nu sunteti prost.

Dan Teodor: Elena Udrea ma bucur ca ati raspuns intr-un fel. As avea multe sa va spun ...cu ura ...cu multa ura...insa ma abtin. Pt femeia din dumneavoastra. Postacii sunt creatia dumneavoastra .Eu sunt doar un om simplu ce pot pune linistit capul pe perina noaptea. Atat. Nu am alergat dupa averi sau bani. Im a middle class person (intelegeti sunt sigur) si ma bucur de lucruri marunte. In orice caz ati avut sansa sa faceti ceva pentru tara ....dar NU ati facut. As intelege o anumita frustrare dar stilul nesimtit de a persifla oamenii carora alta data le cereati votul mi se pare penibil. Va spun doar atat ....Costa Rica nu e o tara atat de sigura pe cat credeti. Eu unul cred ca trebuie sa primiti cu demnitate orice decizie a tribunalului.... daca aveti asa ceva.

Dan Teodor: Si inca ceva ....am aceeasi ura pt majoritatea clasei politice romanesti. Ati uitat un lucru marunt.....ati fost cu totii simpli functionari pusi sa serveasca in interes public....SA SERVEASCA IN INTERES PUBLIC. Daca va interesau banii sunt convins ca puteati face cariera in avocatura. Insa ati vrut celebritate si bani multi si usor. Nu imi spuneti cat ati fost de cinstita. Nu va cred. Nu am cum. In 96 tatal meu i-a dat Ecaterinei Andronescu 3000$ spaga ca sa semneze transferul meu din Chisinau in Craiova la drept. Nu m-a interesat ...pe taica-meu il interesa. Asa ca stiu cum sunteti. Cu Radu Berceanu PDL ist de al vostru am avut de a face personal in Craiova asa ca stiu ce puteti toti.

Elena Udrea: Ce frumos suna ce spuneti! Va puteti interesa inainte sa va varsati frustrarile, ce acuzatii mi se aduc si cu ce sunt probate??? Va puteti interesa ce am facut eu pentru Romania, din postura pe care am avut-o, adica ce a stat in competenta mea???

Si dupa aceea, daca sunteti un om de buna credinta intr-adevar si nu postac, imi scrieti, daca se poate pe contul meu. Eu pot sa vorbesc cu oricine despre orice am facut in viata mea, dar onest. Ca ministru si ca om politic, da, sunt extrem de mandra. Cred ca am fost unul dintre cei mai buni ministri ai acestei tari. Ca om, accept si prejudecati. Deci, daca sunteti de acord cu provocarea, ma gasiti pe pagina mea...

Vezi şi: Opt curiozități despre mere. Numărul 7 va schimba modul în care le folosești

Elena Udrea: P.S. Costa Rica este o tara cu o democratie extrem de solida, cu un respect extraordinar pentru drepturile omului, cu legislatie si institutii puternice, deci foarte departe de ce se spune in Romania...

Dan Teodor: Sunt blocat din pacate. Am fost mai acid cu persoana dumneavoastra:)

Dan Teodor: Anyway fiecare doarme cum isi asterne. Inca ceva. E ceva putred si cu Coldea Kovesi si Johanis. Nu mai vorbesc de penalul Dragnea si Tariceanu. Insa mereu am asteptat si astept si o explicatie cu Coldea asta. Insa nimic nu va da dreptul sa va fugiti din fata justitiei

Dan Teodor: In orice caz apreciez ca ati avut timp sa imi dati reply

Dan Teodor: Mult succes...sau succesuri:)

Elena Udrea: Nu am stiut ca ati fost blocat. Nu cred ca acesta ar fi motivul, ca ati fost acid. Altii sunt de-a dreptul grobieni si posteaza linistiti, nu ii blocheaza nimeni pe pagina mea... Ma uit acum si va deblochez daca asa stau lucrurile.

Dan Teodor: PS. Chiar va doriti sa credem ca toti inculpatii sunt cinstiti? Eu cred ca tot sistemul este putred si pana cand politicienii ca dumneavoastra nu vor intelege ca trebuie s isi doreasca sa serveasca in interes public nimic nu se va schimba. Totusi suntem tara cu cea mai mare imigratie pe timp de pace. Iar eu sunt un naiv ce inca mai cred.

Dan Teodor: Promit sa nu mai fiu acid si recunosc am fost chiar grobian. Insa intelegeti cu texte de acel gen ( va inteleg frustrarea) nu faceti altceva decat sa inversunati lumea si mai mult. Tacerea e de aur cateodata.....nu-i asa?:)

Dan Teodor: Imi fine eu am sa tac si nu va mai atac:). Ce-o fi o fi...Dar sa stiti ca desi sunt la 8000 km de tara imi pasa de tot ce se intampla acolo

Elena Udrea: Cand ai ceva de ascuns doar... Eu nu am nimic de ascuns. Cei mai multi tac de frica. Pentru ca sunt lasi pur si simplu, sau pentru ca au motiv sa se teama. Eu nu am nimic ce nu pot discuta in public.

Vezi şi: Scapă fără medicamente de durerile cauzate de reumatism! Soluţiile care nu au efecte secundare

Si referitor la exoerienta tatalui dvs., nu vi se pare ciudat ca cei despre care stiti dvs. ca au facut ceva ilegal, nu sunt pomeniti in niciun dosar penal...? Nu ca as vrea eu raul cuiva, ci doar ca proba ca “justitia” e pe alese...

P.S. Nu stiu cum sa va deblochez, nu eu gestionez pagina, tehnic vorbind. Ma ocup maine.

Dan Teodor: E ok. Va am aici ai promit sa pastrez pt mine secretul desi sunt TFL ist sau Hashtagist:)Si oricum vad profilul.

Elena Udrea: Am reusit sa intru pe lista cu cei blocati, dar nu va gasesc... poate ati fost cu un cont diferit? Mai incerc si maine.

Eu nu vreau sa nu ma mai atacati, daca dvs. credeti ca aveti motiv sa o faceti. As fi bucuroasa daca ati incepe sa aveti indoieli, macar...

Dan Teodor: Am indoieli cu Coldea si sistemul lui ex presidente Base. In orice caz am incredere in judecatori.

Dan Teodor: Ultimul lucru.... nu am sa inteleg niciodata de ce unul ca Negulescu nu e la puscarie ... sunt atatea si atatea lucruri de neinteles. Gata nu mai scriu ca imi scot fetele in oras:)

Elena Udrea: Iar secret nu e, ca dialogam “la vedere”...

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.