Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă critică restricționarea circulației noaptea și-l laudă pe Vlad Voiculescu: 'La 22.00 fără un minut nu umblă carcalacul pe străzi?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat sâmbătă seară, la România TV, că este o măsură „ineptă” restricționarea circulației după ora 22.00 ea spunând că 'Ce, la 22.01 începe să umble carcalacul pe străzi?', a zis ea. Senatoarea a adăugat că ministrul Sănătății a făcut bine că a publicat datele despre pandemie.

Citește și: Atac fără precedent la Mircea Dinescu: ‘Pușlama ordinară’

  • „Marea majoritatate a populatiei a inteles mascarada Covid, nu este niciun mare pericol, este o gripa in cele mai grave cazuri. Ce-i asta ca majoritatea sunt asimptomatici, cum adica sa ai boala fara sa simti? Ori esti bolnav ori nu esti bolnav.
  • Si ce, la 22.00 fara un minut nu este carcalacul si la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi? Este o masura inepta. Cifrele sunt scoase din burta.
  • Il felicit pe dl Vlad Voiculescu ca a dat publicitatii cifrele reale de 5 ori mai mici decat cele date de GCS, ei mentionau 1000 de internati si cifrele Ministerului Sanatatii erau 221”, a declarat Diana Șoșoacă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.