Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diaspora poate lecui România de pesta porcină pesedistă!

De ce-i urăsc pesediștii pe milioanele de români care muncesc în străinătate?

De ce le refuză dreptul de a fi reprezentați corespunzător în Parlamentul României și fac tot posibilul să nu-i lase să voteze? De ce, înainte de mitingul din 10 august, și-au trimis pleava bugetară să îi insulte grobian – “cerșetori, hoți și curve” - și au pus poliția să-i hăituiască pe cei cu plăcuțe “dedicate” PSD?

 

În primul rând, pentru că de cel puțin două ori – în 2009 și 2014 - le-am luat Cotroceniul de sub nas. Ei, cu televiziunile lor mogulizate, cu averile strânse din hoții, își închipuiau că au câștigat. Le-am dovedit că s-au grăbit. Aduceți-vă aminte cum țopăia Geoană, crezându-se președinte!

 

În al doilea rând, pentru că știu că peste hotare se află o forță uriașă care poate schimba România. Oameni harnici, inovativi și curajoși, fiindcă altfel n-ar fi avut curaj să plece și nu s-ar fi descurcat. Oameni care au văzut ce înseamnă prosperitatea generată de o economie de piață plus democrație. Oameni care cinstiți, care au toleranță zero față de corupție. Adică oameni care nu numai că nu vor vota cu PSD-ul niciodată, dar se vor bate ca această pestă să fie eradicată definitiv.

 

În al treilea rând, pentru că, de aici, din Diaspora, vine un val de revoltă împotriva dictaturii hoților, de care Dragnea se teme. Înțelegând perfect ce înseamnă o democrație, acești oameni știu că ceea ce se întâmplă acum în România este o tiranie care nu va putea fi înlăturată cu un banal miting ținut în fața unei clădiri goale. PSD este turbat de frică, iar propaganda lor îi taxează drept “radicali”. Așa au încercat să distrugă și-n 1990 imaginea românilor veniți înapoi în țară ca să se implice și să scoată țara din comunism, în frunte cu Ion Rațiu. Da, diaspora este “radicală”! Pentru că înțelege că banda lui Dragnea nu pleacă de bunăvoie, știind că de la Putere va ateriza direct la pușcărie. Da, din acest motiv, Diaspora repetă insistent: Furci și topoare! Mitingurile blânde, unde se împart flori și se spun poezii, sunt minunate, dar complet ineficiente. De aceea, tot mai mulți cetățeni din Diaspora spun că e nevoie de #NextLevel, de ocuparea pașnică, a Palatului Victoria.

 

Mitingul din 10 august este proba că milioanele de români care muncesc, azi, în străinătate nu și-au uitat nici o clipă patria și vor face tot posibilul să o elibereze de tirania pesedistă. În loc să stea liniștiți în vacanță, după ce au muncit din greu un an întreg, vin la București ca să-i arate lui Dragnea că n-a reușit să îngenuncheze acest popor. Știind că jandarmeria pesedizată abia așteaptă să se năpustească...Respectul meu pentru acești oameni, care-și iubesc țara.

De aceea, eu cred că de aici poate poate porni vântul schimbării. Dacă PNL și PSD le-ar fi oferit șansa să voteze – de exemplu, legea votului prin corespondență s-a dovedit a fi o păcăleală – probabil că azi Dragnea nu era la putere. Dar, cum mijloacele democratice nu funcționează în această tiranie, poporul este îndreptățit să se apere. Românii sunt obligați să se protejeze, pe ei, familiile lor, de hoți, chiar dacă sunt protejați de noua miliție și securitate.

 

În loc de concluzie, am o singură întrebare, retorică…Pe domnul Iohannis, oamenii din diaspora l-au făcut președinte. Au stat la cozi uriașe ca să-l voteze, dând astfel un semnal pentru mobilizarea celor din țară. Chiar nu simte nevoia să spună nimic în aceste zile? Slugile PSD ne insultă, miliția ne hărțuiește, jandarmeria ne amenință. Domnul Iohannis tace! Dar sunt convins că mai toată lumea a înțeles legăturile subterane care-l leagă de gruparea infracțională condusă de Dragnea...

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.