Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dictatura Dragnea-Tăriceanu a legalizat crima și violența. E dreptul cetățenilor să se apere!

Ca să scape de pușcărie, Liviu Dragnea a lăsat 20 de milioane de cetățeni români la mâna criminalilor.

Acum, după condamnarea în primă instanță, va fi și mai rău: individul e disperat!

Nu o spun eu, o spune clar și coerent Forumul Judecătorilor, în analiza la modificările aduse de PSD la Codul de Procedură Penală: ”Infracțiunile împotriva vieții, cele împotriva patrimoniului comise de către infractori ,,profesioniști” vor fi imposibil de instrumentat”. Mai clar: orice criminal experimentat va putea jefui, viola sau ucide fără teamă, pentru că Justiția română nu va putea să-l condamne, din lipsă de probe. De fapt, nu din lipsă de probe, ci pentru că PSD a dezarmat poliția și procurorii și le-a interzis să se folosească de instrumente folosite de colegii lor din toate țările democratice.

Cetățenii români au fost lăsați singuri în fața criminalilor!

Statul nu mai lucrează decât pentru Liviu Dragnea.

Statul, prin ANAF, Jandarmerie și nenumărate alte instituții, nu este decât un instrument de opresiune.

Victime nu sunt doar cei din mișcarea #rezist, ci absolut toți cetățenii. De exemplu: plătim pensii speciale pentru niște jandarmi care nu fac nimic altceva decât să agreseze protestatari.

Parlamentul României dă legi doar pentru a-i ajuta pe infractori. Curtea Constituțională le validează fără rușine.

Ce-i de făcut? Eu locuiesc în Texas și vă spun că, aici, cetățenii, deși dispun de o forță de poliție profesionistă, știu să se apere singuri. Al doilea amendament din Constituția SUA – „Deoarece o miliție bine organizată este necesară securității unui stat liber, dreptul populației de a deține și purta arme nu trebuie să fie încălcat” - este luat în serios. Peste două treimi din texani spun că dețin o armă pentru a se putea proteja. Iar cetățenii români ar trebui să știe un lucru despre dezbaterea de aici din SUA, legată de arme: nimeni, nici măcar cei mai de stânga democrați, nu pun în discuție dreptul de a purta armă. Dezbaterea este legată strict de filtrele prin care trebuie să treacă un cetățean atunci când vrea să cumpere o armă.

În fața unui stat mafiot, subordonat unei grupări infracționale, cetățenii români trebuie, sunt datori să se apere singuri.

Să-și apere soțiile, copiii, bunicii – oameni puși în primejdie și de brutele în uniformă, și de criminalii lăsați liberi pe străzi. Sau de cei ajunși la conducerea țării.

Le spun, deci, prietenilor mei din România: nu mai așteptați să vină cineva să oprească, în locul vostru, dictatura lui Dragnea. E datoria voastră!

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.