Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Digi 24 anunță că Liviu Dragnea va fi ELIBERAT

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Valentin Dragnea Liviu Dragnea

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea este tot mai aproape de a primi o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare, anunță Digi 24.

Potrivit sursei citate, directorul atelierului auto l-a recomandat pe Liviu Dragnea pentru a primi o zi de permisie. Cererea lui Dragnea a fost aprobată și mai rămâne să semneze comandantul de la Rahova. De această dată, cererea a fost aprobată și de o comisie de liberări. Rămâne de văzut dacă și conducerea închisorii va fi de acord. În acest caz, fostul lider PSD ar trebui să iasă din închisoare la începutul săptămânii viitoare, în una din zilele de 4, 5 sau 6 noiembrie.

Citește și: Rareș Bogdan: În secunda în care vom avea guvernul valid sper din tot sufletul să nu treacă mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţii şi subprefecţii

Fostul președinte al PSD a fost condamnat definitiv pe 27 mai la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.