Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT l-a reținut, judecătorii l-au eliberat: Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat a fost plasat sub control judiciar

Inquam Photos / George Calin
Raed Arafat

Bărbatul din Alba Iulia, care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat, în luna iulie, a fost reţinut, apoi plasat sub control judiciar. Bărbatul este adept al teoriei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există.

Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat a fost reţinut în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

Citește și: SURSE Cine l-ar putea înlocui pe Liviu Vasilescu la șefia Poliției Române

Acesta a fost plasat de judecători sub control judiciar şi urmează să fie eliberat, vineri, după ce expiră ordonanţa de reţinere.

La jumătatea lunii iulie, Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de către un bărbat din Alba Iulia, adept al teoriei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există.

Citește și: Cozmin Gușă – jocul și mizele reale ale moțiunii: PNL și PSD vor forma, după alegeri, un Guvern de criză

„Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un fragment din postarea de pe Facebook.

Codul penal stabileşte că „fapta de a ameninţa o persoană, producând o stare de temere”, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la un 1 an sau cu amendă.

Citește și: EXCLUSIV Erupe un nou scandal în Poliție! Dumitru Coarnă îl desființează pe un celebru șef: Spor de 50% prin fals și uz de fals .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.