Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT: Trei rețineri într-un dosar de trafic de droguri. Peste 60 kg de cannabis, descoperite

enational.ro
DIICOT

La data de 12.10.2016  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea pentru  o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor CONSTANTINESCU ADRIAN, CIOCOIU MIHAI-GABRIEL şi VLĂDUCĂ CONSTANTIN-ORLANDO  pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Imunitatea Elenei Udrea, votată marți în Parlament

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în intervalul septembrie - octombrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Constantinescu Adrian a pus în vânzare consumatorilor de pe raza judeţului Braşov,  cannabis la preţul de 40 lei/gram iar  în cursul lunii octombrie 2016  a deţinut şi i-a vândut inculpatului Ciocoiu Mihai-Gabriel diferite cantităţi de cannabis la preţul menţionat.

ALERTĂ cu bombă la Paris: Unul dintre cele mai CUNOSCUTE bulevarde a fost complet ÎNCHIS / FOTO

Totodată, în cauză s-a reţinut că la data de 12 octombrie 2016 inculpatul Vlăducă Constantin-Orlando a deţinut, în vederea comercializării, în imobilul situat în localitatea Cristian, judeţul Braşov, unde domiciliază tatăl său iar acesta locuieşte fără forme legale, cantitatea de aproximativ 64,30 kilograme cannabis.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.