Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dilemă URIAȘĂ la Brăila: Va fi sau nu miting PSD în județul natal al premierului Tudose! Ce spune președintele organizației

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Pe 9 decembrie, PSD va organiza mitinguri impotriva "statului paralel si ilegitim” in Bucuresti si in orasele mari, potrivit declaratiilor lui Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al partidului. Sursa citata a anuntat ca actiunile de protest sunt indreptate "impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor, incalcarilor drepturilor si libertatilor cetatenesti”.

"Mesajul nostru va fi foarte clar si in interiorul si in exteriorul tarii: aceasta este majoritatea, acestia sunt romanii care vor cu totul altceva, romani care ne-au imputernicit prin vot sa ducem lucrurile pana la capat. Mesajul poate o sa fie receptat si la Bruxelles si peste tot, inclusiv de criticii nostri din interior”, a spus Stefanescu.

Citește și: Traian Băsescu decriptează mesajul Departamentului de Stat american: Ce le transmite celor de la PSD

La Braila e mister maxim! Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, a declarat pentru Debraila.ro ca inca nu s-a hotarat daca un astfel de miting va fi organizat si in judetul natal al premierului Mihai Tudose, decizia urmand sa fie luata in forul de conducere al filialei.

"Nu hotarasc singur. S-a lasat la latitudinea fiecarei organizatii, iar organizatia nu sunt eu. Vom discuta in Biroul Executiv Judetean si vom comunica”, a spus Rotaru.

Citește și: Soluția din PSD pentru înlocuirea lui Tudose la Palatul Victoria

Primul miting anuntat de social-democrati este cel din Craiova, la care premierul Mihai Tudose a precizat ca nu va participa. "Eu sunt deputat de Braila”, a replicat primul-ministru atunci cand a fost intrebat daca va merge la Craiova.

Premierul Mihai Tudose va fi in Serbia in perioada 8-9 decembrie, potrivit unui comunicat al Guvernului. Tudose va avea intalniri de lucru la Belgrad cu presedintele Șerbiei, Aleksandar Vucic, prim-ministrul Bulgariei, Boyko Borisov si prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.