Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a anunțat despărțirea de fundașul Linas Klimavicius

Clubul Dinamo a anunțat, vineri, despărțirea de fundașul lituanian Linas Klimavicius, care fusese adus în mandatul antrenorului Mircea Rednic, la începutul anului 2019.

"OFICIAL. Mulțumim, Linas Klimavicius! Dinamo București și fundașul lituanian Linas Klimavicius au convenit astăzi încetarea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial. La Dinamo din luna ianuarie a anului trecut, Linas Klimavicius a jucat 11 meciuri în tricoul alb-roșu în acest sezon competițional, 10 în campionat și unul în Cupa României, marcând un gol în partida cu Hermannstadt, scor 3-0 pe teren propriu în Liga 1. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Linas Klimavicius mult succes în carieră!", a transmis formația bucureșteană.

Citește și: Câștigarea primăriei Capitalei îl face pe Ludovic Orban să-și calce pe orgoliu! Ce lideri PNL sunt bagați în sondaje

Este a doua despărțire anunțată de Dinamo în această iarnă, după cea de Dan Nistor, care a fost transferat la Universitatea Craiova.

Reunirea lotului de la Dinamo a avut loc vineri. Jucătorii conduși de Dusan Uhrin au programat un cantonament în Spania, la Benahavis, în perioada 13-23 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.