Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dîncu după raportul Colectiv: Nu s-a pus problema unei demisii

dancu

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, pe marginea raportului Corpului de Control al premierului privind intervenția de urgență la incendiul din clubul Colectiv, că nu s-a pus problema unei demisii, însă a subliniat că birocrația, dar și ....prostia ucid.

"În acest moment avem o dorință mare de transparență. (...) Mai mult de jumătate din măsurile pe care le preconiza Corpul de Control s-au făcut imediat. (...) Raed Arafat a reacționat foarte rapid, împreună cu departamentul lui. Au reparat foarte multe din acele lucruri. Deci, vorbim acum, și premierul a vorbit în primul rând în acest sens, despre acest raport ca fiind un raport de etapă, în care ne interesăm, vedem ce nu funcționează. Nu s-a pus niciodată problema să se ceară cuiva demisia. Dar, e important asta, birocrația ucide. Ucide și prostia, în România mi se pare că ucide mai mult decât birocrația, și mai mult decât corupția. Dar noi lucrăm în acest moment și este una dintre cele mai importante proiecte ale noastre — debirocratizarea și simplificarea administrativă", a declarat Vasile Dîncu potrivit Agerpres.

Citește și Colectiv – Concluziile Corpului de Control al Guvernului: O acțiune necoordonată cu elemente de improvizație a autorităților

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.