DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Discriminarea terorismului maghiar

În România s-a inventat un nouă teorie: ”discriminarea terorismului maghiar”. De zile bune, sute de maghiari protestează la Târgu Secuiesc împotriva ”discriminării” lui Beke Istvan care voia să arunce în aer niște români de Ziua Națională. De data aceasta, discriminarea nu vizează faptul că maghiara nu e limbă oficială în România, nici faptul că politicienii maghiari nu controlează încă toată Transilvania, ci numai câteva județe ale României, nici faptul că încă mai există români în Harghita și Covasna, ceea ce reprezintă, desigur, o ”discriminare”. Nu, pur și simplu teroristul maghiar Beke Istvan este discriminat pentru că este arestat și pentru că nu i s-a permis să omoare români. Câtă intoleranță din partea statului român! Ce obtuzi și neînțelegători sunt românii că nu se lasă aruncați în aer în spiritul bunei conviețuiri între etnii și ca semn de respect față de minoritatea maghiară! E timpul pentru o decizie a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, condus de un udemerist. Să intervină de urgență și să amendeze SRI pentru că nu a permis ca atentatul să aibă loc!

Ungaria a sărit brusc de fund în sus că maghiarii sunt discriminați din cauza prevenirii atentatului terorist de la Târgu Secuiesc. De unde deducem că adevăratul respect față de politica maghiară era ca SRI să îl lase pe nebun să omoare niște români! Și formațiunile maghiare din România și din Ungaria tună și fulgeră împotriva discriminării la care este supus Beke Istvan, în special, dar și comunitatea maghiară în special.

Dacă acceptăm că a opri un act terorist este o dovadă de discriminare, e timpul să le luăm apărarea și celor de la ISIS, care sunt, și ei, foarte discriminați, ba chiar vânați în întreaga lume.

Trebuie să recunoaștem că în România avem o premieră mondială. Discriminarea teroriștilor nu putea să fie inventată și tolerată decât în țara noastră, care, în rest, vorba lui Viktor Orban, dă înapoi în privința drepturilor minorității maghiare. La noi în țară, nu victima spune ”Je suis”, solidaritatea nu se face pentru și în numele celor amenințați, ci călăul este cel apărat și deplâns. Ca dovadă, familia lui Beke Istvan a lansat extraordinarul mesaj ”Je suis Beke Istvan!”, un echivalent, păstrând proporțiile, al lui ”Je suis ISIS”.

Adică să nu permiți tu, stat european, ca un extremist maghiar să îți arunce în aer cetățenii, asta da dovadă de înapoiere! Să ne fie rușine că nu cedăm teritorii Ungariei, că nu învățăm limba maghiară, că nu renunțăm la limba română, că nu ne închinăm la UDMR și la Viktor Orban și că nu băgăm organizația teroristă HVIM în Parlament (deși nu-i nevoie, îi avem pe aliații și pe sponsorii lor de la UDMR). Suntem un popor care discriminează teribil! Nici nu știu unde să mă mai ascund de rușine! Și data viitoare când un nebun care vrea Ungaria Mare pregătește o bombiță de Ziua Națională a României, să facem bine să îl lăsăm să o și detoneze! În felul acesta, nu vom mai fi vinovați de ”discriminare”...

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
Urmărește-ne:
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.