Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuții TENSIONATE în studioul Realitatea Tv. Enervat de întrebări, un jurnalist a părăsit studioul

flux24.ro
alexandru cautis

Jurnalistul Alexandru Căutiş şi-a argumentat, luni seara, la Realitatea Tv, decizia de a candida pe listele PSD Constanţa. Acesta a declarat că din funcţia de parlamentar poate face mai mult pentru judeţul din care provine făcând referire la 4-5 proiecte importante pentru judeţ, la o modelare a bugetului judeţului, precum şi la un control parlamentar al comisiilor pentru cheltuirea banului public în Constanţa. Căutiş a mai susţinut că este conştient de riscurile de imagine, dar dacă şi le asumă, înseamnă că are ceva de transmis.

Lupte intestine în PNL: Nume grele își dispută moștenirea lui Blaga

Întrebat de Rareş Bogdan cum de a decis să candideze tocmai în filiala PSD pe care a criticat-o în anchetele sale, Alexandru Căutiş a răspuns: "O să vă uimesc, totuşi eu sunt un om liber şi acela se numeşte un partid democrat (n.r PSD). În primul rand, eu nu intru la Constanţa pentru ca este fieful lui Mazăre, dvs care mă cunoaşteţi de câţiva ani, stiţi că eu nu m-am schimbat un centimetru, deşi am avut presiuni. Faptul că dvs numiţi PSD Constanţa fieful lui Mazăre este o greşeală. Nu doar din postura de jurnalist, eu chiar m-am pregatit pentru asta, dar în ţara asta, pe lângă meseria de jurnalist, simţi că poţi să aduci sprijinul şi în alt mod decât în presă. Un parlamentar are posibilitatea să modeleze bugetul care priveste judeţul din care face parte şi 2 sa impună un control facut de o comisie pentru cheltuirea banului respectiv", a declarat acesta, la Realitatea Tv.

În urma discuțiilor tensionate și contradictorii din studio, Căutiș a părăsit emisiunea.

Liviu Dragnea a spus că deocamdată, Căutiș nu este pe listele PSD, iar listele de validare vor fi semnate de către președintele PSD. Liderul a mai precizat că ar fi ciudat ca jurnalistul să candideze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.