Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disident ALDE: Niciodata 1 plus 1 nu va face 11

sigla alde

PC si PLR isi formalizeaza fuziunea vineri intr-un amplu eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Insa nu toti membrii cunoscuti ai celor doua partide au fost pentru aceasta fuziune. Majoritatea au ales sa nu se prezinte, insa unul singur a venit si s-a abtinut de la votul din congresul PC pentru fuziunea celor doua partide.

Este vorba despre membrul PC Ovidiu Zara. El considera ca noul partid nu va ajunge la un scor cu doua cifre in viitoarele alegeri, din cauza mesajului care nu a ajuns la sufletele oamenilor si din cauza liderilor acestui partid, dar si a membrilor de rand.

"Mesajul nu a ajuns la sufletele romanilor. Un partid cu un procent, unit cu un partid cu inca un procent nu va face doua procente. Niciodata unu plus unu nu va face 11.

Este vina celor care au condus si conduc partidul. Este si vina noastra a celor care suntem in acest partid ca nu ne-am implicat mai mult. Se vorbeste despre putere. Eu consider ca ar trebui sa luptam pentru respectare drepturilor si libertatilor cetatenesti. Eu la 20 de ani pentru asta am iesit in strada.

In momentul in care tu ca Partid Conservator nu profiti de faptul ca ai avut niste oameni care au schimbat istoria acestei tari si baleiezi de la stanga la dreapta nu mi se pare normal", a spus Ovidiu Zara.

Intrebat daca se gandeste sa paraseasca formatiunea, el a raspuns: "Nu. Eu nu sunt tradator"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.