Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disney are probleme: A fost dat în judecată pentru că ar fi plagiat sloganul pentru promovarea filmului 'Frozen 2'

1000logos.net
Disney logo

Disney are probleme de imagine după ce gigantul media a fost dat în judecată pentru că a plagiat un slogan despre care o companie spune că este al lor de mai bine de un deceniu, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Potrivit unor documente legale obținute de platforma de știri mondene tmz.com, Trust Your Journey - o companie din statul american Nevada, care militează împotriva cancerului la sân - a acționat în judecată compania Disney pentru folosirea ilegală a sloganului "Trust Your Journey" ("Ai încredere în călătoria ta") pentru promovarea filmului "Regatul de gheață 2/ Frozen 2".

Avocații companiei Trust Your Journey spun că, deși Disney a plătit drepturile de preluare a sloganului pentru film, aceștia nu au achiziționat și preluarea expresiei pe produsele promoționale, precum hainele, bijuteriile sau cănile "Frozen 2" pe care le vând. Avocații mai spun că Disney a obținut deja peste 4 milioane de dolari din vânzarea acestora.

Citește și: Catherine Deneuve, victimă a unui accident vascular ischemic, a fost externată

"Frozen 2" este un film de animație 3D, produs de Walt Disney Animation Studios și lansat de Walt Disney Pictures. Filmul este din basmul "Crăiasa Zăpezii", de Hans Christian Andersen.

Filmul spune povestea unei prințese neînfricate, care pornește într-o călătorie alături de renii săi fideli și de un om de zăpadă naiv pentru a-și găsi sora, ale cărei puteri magice au blocat regatul într-o iarnă veșnică.

"Frozen 2" a obținut deja încasări de peste 900 de milioane de dolari în întreaga lume de la lansare, în urmă cu trei săptămâni. 87% din suma investită în realizarea filmului a fost recuperată încă din primul weekend în care acesta a rulat în cinematografe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.