Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Distracție terminată la spital: O persoană a fost lovită de un snowmobil, după ce a căzut de pe un altul, în Munţii Gutâi

zapada peisaj

O persoană care se afla marţi seară pe un snowmobil a căzut şi a fost accidentată de un alt snowmobil în timpul unei deplasări prin pădurea din Munţii Gutâi, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Maramureş Salvamont, Dan Benga.

Potrivit acestuia, accidentul s-a produs în pădurea din vecinătatea oraşului Cavnic (Munţii Gutâi), pe drumul prin pădurea din spatele pârtiei Icoana, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Groaznic! Activistul de mediu Daniel Bodnar ar putea rămâne paralizat

"Persoana aflată pe unul din snowmobile a căzut, fiind lovită din spate de un alt snowmobil. La locul accidentului au ajuns echipajul SMURD Cavnic şi echipajul Salvamont. Accidentatului i-a fost acordat primul ajutor, aplicându-i-se gulerul cervical şi fiind preluat cu salteaua vacumatică. În acest moment, bărbatul, de 30 ani, accidentat e transportat la unitatea medicală pentru investigaţii complexe", a spus Dan Benga.

Conform aceleiaşi surse, la momentul accidentului, pârtia Icoana şi zonele limitrofe erau închise celor care practică sporturile de iarnă (schi, snowboard).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.