Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Patronul fostei vicecampioane a României acuză că Edi Iordănescu a fost impus politic la echipa sa

Facebook
Edward Iordănescu

Edi Iordănescu a fost instalat la naționala de fotbal, iar în jurul său începe să crească scandalul! Acuzat că a ajuns selecționer datorită influenței politice, Iordănescu junior a dezmințit că alegerea sa de către șefii FRF ar fi depins de pârghiile politice, dat fiind trecutul tatălui său, fost senator.

Însă, de la Târgu-Jiu, omul care a condus Pandurii, fostă vicecampioană a României, timp de 11 ani, Marin Condescu, acuză că Edi Iordănescu a ajuns la echipa sa exact prin metoda pe care selecționerul o neagă: adică prin politică.

Citește și: VIDEO Edi Iordănescu, despre implicarea politicului în numirea sa: 'Dacă politicul s-ar fi implicat, înseamnă că politicul funcționează și face și lucruri bune'

Condescu îi cere fostului ministru de Interne și vicepremier, Gabriel Oprea, printr-o scrisoare deschisă, să-și asume posibilul faliment al echipei de fotbal. Condescu acuză că Oprea se face “vinovat” de instalarea la Pandurii a cuplului Edward Iordănescu – Narcis Răducan pe criterii politice, cu salarii uriașe. Astfel, cei doi încasau aproximativ 50.000 de euro pe lună. Acum, Narcis Răducan și Edward Iordănescu cer falimentul Pandurilor. Pe 31 martie 2022, instanța ar putea declara falimentul fostei vicecampioane, dacă nu se face dovada achitării de către club a sumelor datorate către creditori, scrie presa locală.

Recent, foștii jucători Răzvan Stanca, Mihai Răduț sau Lucian Sânmărtean au renunțat la 25% din drepturi pentru a sprijini demersul Pandurilor.

Marin Condescu îl sfătuiește pe Gabriel Oprea, la finalul scrisorii, să nu mai facă recomandări în fotbal pe baza prieteniei cu fostul selecționer Anghel Iordănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.