Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documentarul Acum ştii, prezentat în premieră la deschiderea Festivalului Astra Film

agerpres.ro
astra film festival

Festivalul Astra Film se deschide duminică seara, pe scena de pe lacul de la Muzeul în aer liber, cu documentarul eveniment "Acum ştii" al regizorului Emmanuel Cappelle.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES, concluzia filmului ("Schimbările climatice vor arunca lumea în colaps") are toate şansele să schimbe părerea spectatorilor asupra viitorul umanităţii.

Temele principale ale #AFF2021, Alerta de colaps climatic, Cupluri în ape tulburi, Procreare în noile coordonate, Moarte indecentă şi Graniţe, tratează unele dintre cele mai importante şi mai profunde subiecte ale momentului, informează Agerpres.

Festivalul Astra Film Sibiu, ajuns la ediţia cu numărul 28, prezintă 200 de evenimente cinematografice, inclusiv programul special de vizionare de filme din bărci care plutesc pe lac, Bărcile de Salvare. Aivi vor putea fi vizionate proiecţiile unor filme realizate de jurnalişti de la Recorder şi de la emisiunea "România, te iubesc!" (Pro TV).

Evenimentele pot fi urmărite în săli de cinema, în aer liber şi online: la Muzeul Astra (Scena Lac, Târgul de Ţară, Amfiteatru, Mori de Vânt), în Piaţa Mică, la Astra Film Studio şi la Centrul Besoiu.

"Astra Film Festival este cel mai important festival de acest gen din România, însumând o cultură şi o istorie a cinematografiei documentare de zeci de ani. Selecţia oficială va confirma acest lucru, propunând filme remarcabile şi foarte multe premiere. Filme pe care le poţi vedea doar la Sibiu, şi niciunde altundeva. Poveşti ale oamenilor, felul lor de a fi. Filme întotdeauna profunde, necosmetizate, care te lovesc într-un fel, poate te schimbă, şi te aruncă înapoi în viaţa ta mai matur şi mai înţelept", a declarat directorul fondator Astra Film Festival, Dumitru Budrala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.