Subscription modal logo Premium

Aboneazト-te pentru experienネ嫗 stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidト sursト de informaネ嬖i ネ冓 ネ冲iri
  • experienネ嫗 premium fトビト reclame sau テョntreruperi
  • テョn fiecare zi,cele mai noi ネ冲iri, exclusivitトκ嬖 ネ冓 breaking news
DESCARCト APLICAネ唔A: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citeネ冲e stiripesurse.ro
 

Documentarul realizat de Cristian Ciorトハeanu despre Sf. Neagoe Basarab a intrat テョn finala de Lung-metraj a Festivalului de Film Ortodox Byzanfest

filme, cinema, cinematograf

Documentarul realizat de Cristian Ciorトハeanu despre Sf. Neagoe Basarab a intrat テョn finala de Lung-metraj a Festivalului de Film Ortodox Byzanfest. テ始 aceeaネ冓 secネ嬖une a fost selectat un film australian despre un grup de tineri colindトフori clujeni. Romテ「nia este reprezentatト ネ冓 la secネ嬖unea de Scurt-metraj. Filmele vor putea fi vizionate online, conform basilica.ro

Filmul 窶霸e urmele Mトビiei Sale, Sfテ「ntul Voievod Neagoe Basarab窶, selectat テョn secネ嬖unea Lung-metraj, este realizat de Cristian Ciorトハeanu, un doctorand テョn Teologie al Universitトκ嬖i 窶曖abeネ-Bolyai窶 din Cluj-Napoca. Filmul a fost proiectat テョn avanpremierト la Curtea de Argeネ テョn ajunul テョmplinirii a 500 de ani de al trecere la cele veネ冢ice a domnitorului.

テ始 aceeaネ冓 secネ嬖une gトピim selectat ネ冓 窶朖iga窶, un film australian despre grupul de colindトフorii ai Ligii Studenネ嬖lor din Cluj (foto sus). Filmat テョn decembrie 2019, filmul prezintト publicului vorbitor de englezト bogata tradiネ嬖e a colindelor romテ「neネ冲i tradiネ嬖onale.

La secネ嬖unea Scurt-metraj concureazト 窶朸ltima ネ兮nsト窶, o distopie realizatト de Andrei Budトブ, student la Universitatea Naネ嬖onalト de Artト Teatralト ネ冓 Cinematograficト 窶曵on Luca Caragiale窶 din Bucureネ冲i.

A ネ兮sea ediネ嬖e a Festivalului de Film Ortodox Byzanfest 2021 se desfトκ冩arト テョn parteneriat cu University of St Katherine窶冱, din statul american California, instituネ嬖e de テョnvトκ崙ノテ「nt bazatト pe valori creネ冲in ortodoxe.

Festivalul テョネ冓 propune sト prezinte unei audienネ嫺 globale cele mai diverse ネ冓 creative filme din lumea ortodoxト.

Toate filmele vor putea fi vizionate テョntre 30 octombrie ネ冓 8 noiembrie pe site-ul festivalului. Scurt-metrajele vor fi accesibile gratuit, iar lung-metrajele vor putea fi accesate cu platト, pe bazト de abonament de ネ兮pte zile sau individual, cu acces valabil 48 de ore. Vor exista ネ冓 cテ「teva proiecネ嬖i care vor avea loc fizic.

ACTIVEAZト NOTIFICト3ILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmトビeネ冲e stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaナ」i sト daナ」i "Like". テ始 felul acesta nu veナ」i rata cele mai importante ナ殳iri.