Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documente: Radu Cristescu acuză că Traian Băsescu a vândut Flota României printr-o companie inspirată de numele Petrov

traian băsescu.

Deputatul PSD Radu Cristescu acuză că Traian Băsescu ar fi vândut Flota României printr- companie pe care chiar el o conducea și al cărei nume a fost inspirat, culmea, din numele de cod cu care Băsescu turna la Securitate, așa cum au decis instanțele.

Citește și: VIDEO Protestatarul Marian Ceaușescu a înfruntat-o pe Ioana Băsescu: 'E o borfașă, o hoață! Dă banii înapoi, hoațo, viitoare pușcăriașă, Ioana Băsescu!'

"Băsescule,

Având in vedere ca azi a început Săptămâna Mare, luminează-ma și pe mine cu răspuns la cele trei întrebări: Recunosc, la prima întrebare ma roade curiozitatea, dar la a doua, dacă nu ți aduci aminte, îți promit ca după Paste îți voi aduce eu.

1. In 1991 ai înființat in Norvegia o companie denumită PETROKLAV, mai apoi PETROKLAV Inc Bahamas(director și președinte erai tu) și PETROKLAV Management Inc Liberia, acțiunile acestei companii fiind la purtător(ERAI HOȚ DE TÂNĂR), prin care ai vândut FLOTA României. Spune-mi, te rog, era o nostalgie numele firmei după numele tău de turnător la securitate sau trebuia recunoscuta și urmărită pe piața de către cei care te-au recrutat înainte de ‘89?

2. Câți bani ai încasat, din vânzarea navelor, pe aceaste firme, PETROKLAV Inc. BAHAMAS, al carei director și președinte erai tu, BĂSESCU TRAIAN, de la City Bank Londra?

3. Ce știi de creditul de la banca CHRISTIANIA Bank Oslo, unde tu și complicii tai ati făcut un prejudiciu de 158 MILIOANE DOLARI, C.N.M. PETROMIN S.A. Constanța.

P.s: susțin in continuare ca nu faptul ca Traian Băsescu a fost TURNĂTOR LA SECURITATE este așa grav, ci faptul ca e cel mai CORUPT și CEL MAI BOGAT politician pe care l-a avut România", scrie Radu Cristescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.