Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi angajați ai unei primării au influențat alegătorii, iar un bărbat și-a fotografiat votul, în Dolj

Inquam Photos / Octav Ganea
alegeri vot parlamentare

Doi angajați ai unei primării din județul Dolj au fost amendați deoarece au influențat alegătorii. Alte persoane au fost sancționate pentru că și-au fotografiat votul sau au sunat nejustificat la 112. Toate sancțiunile au fost stabilite de polițiștii și jandarmii doljeni, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Dolj, un jandarm care asigura paza și protecția unei secții de votare din Craiova s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană, care se afla în cabina de vot, și-a fotografiat cu telefonul buletinul de vot. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu avertisment.

ULTIMA ORĂ Gabriela Firea, primul votant - atac la Guvernul Orban / VIDEO

Într-un alt caz, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 de un bărbat de 46 de ani, pentru că, în apropiere unei secții de votare din comuna Botoșești-Paia, se află doi reprezentanți ai primăriei care influențează alegătorii. La fața locului au fost identificați doi bărbați de 56 de ani și 66 de ani, din Botoșești-Paia, care au fost sancționați de polițiști cu câte 1.500 de lei fiecare.

De asemenea, Poliţia Municipiului Calafat a fost sesizată de un bărbat de 52 de ani, cu privire la faptul că se află în fața unei secții de votare şi nu i se permite să-şi exercite dreptul de vot. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că cel în cauză are domiciliul în județul Giurgiu. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu avertisment pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgență 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.