Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, depistaţi cu substanţe cu efecte psihoactive în autoturismul cu care circulau în Mangalia

DIICOT
droguri

Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal după ce în autoturismul cu care se deplasau, în municipiul Mangalia, poliţiştii au găsit substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) a informat luni, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia - Biroul Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe o stradă din municipiu.

"La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 32 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeţ în care se aflau 17 pastile susceptibile a avea efecte psihoactive", reiese din comunicat.

Conform sursei menţionate, în autoturism mai era un bărbat de 33 de ani, asupra acestuia fiind descoperită o folie de aluiniu ce conţinea o substanţă vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive, un grinder şi mai multe filtre pentru ţigarete.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi urmează să fie sesizaţi lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, potrivit competenţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.