Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Caraș-Severin, prinşi în flagrant cu peste un kilogram de haşiş

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant, joi, de procurorii DIICOT şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin având asupra lor aproximativ 1,1 kilograme dintr-o substanţă despre care există suspiciunea că ar fi haşiş.

Potrivit unui comunicat al DIICOT Caraş-Severin, cei doi suspecţi, un român şi un cetăţean străin, transportau substanţa cu un autoturism, într-un bagaj de mână, împachetată în ambalaje de plastic.

Ulterior, în cauza privind săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc au fost efectuate două percheziţii domiciliare.

"În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2018, suspecţii au deţinut şi comercializat droguri de risc, atât în România, cât şi în alte ţări din Uniunea Europeană. Drogurile, provenind din Maroc, au fost introduse în Uniunea Europeană prin Spania, prin intermediul cetăţeanului străin, rezident în această ţară, şi, ulterior, introduse în România, disimulate în interiorul unor bagaje, în scopul comercializării consumatorilor din Timişoara, Caransebeş şi Oţelu Roşu', se arată în comunicatul remis AGERPRES.

Procurorii DIICOT precizează că pe parcursul documentării cauzei au fost ridicate alte 700 de grame de droguri de risc.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul IPJ Caraş-Severin, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Direcţiei Generale Anticorupţie - Centrul Operaţional 2 Timişoara.

De asemenea, la acţiune au participat poliţişti de la Serviciul de Poliţie de Frontieră Nădlac II, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin şi inspectori vamali ai Direcţiei Regionale Vamale Timişoara.

Suportul tehnic a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi Criminalistică din cadrul Structurii Centrale a DIICOT şi Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.