Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc

pixabay.com
diverse, carti de joc

Doi bărbaţi din municipiul Botoşani sunt cercetaţi penal pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). 

Citeşte şi: Şeful CCR, mesaj cu tâlc pentru politicieni, de ziua Constituţiei. Ce le transmite Dorneanu

Potrivit sursei citate, cei doi bărbaţi, de 40 de ani şi, respectiv, de 32 de ani, organizau în incinta unui local public de pe raza municipiului Botoşani jocuri de noroc tip poker şi rummy, percepând o anumită sumă de bani pentru înscriere şi un procent din fiecare pariu efectuat de jucători. Mai mult, unul dintre cei doi bărbaţi oferea sume de bani jucătorilor, percepând o dobândă din suma de bani împrumutată. 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat, joi, trei percheziţii pe raza municipiului Botoşani, dintre care una în localul public în care erau organizate jocurile de noroc şi două, la locuinţele celor două persoane. 

În urma percheziţiei în localul public, au fost identificate 13 persoane care jucau poker şi rummy, jocurile fiind organizate fără licenţă sau autorizaţie. Cele 13 persoane au fost conduse la sediul IPJ Botoşani pentru audieri.

Citeşte şi: Sondajul care dă toate planurile peste cap. Lovitura DURĂ primită de România

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1.200 de jetoane de poker, o masă de joc pentru poker, precum şi sume de bani, în lei şi euro. 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc şi camătă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă soluţia procedurală, conform sursei menţionate. 

La activitate au participat peste 20 de poliţişti din cadrul IPJ Botoşani, aceştia beneficiind de sprijinul a 8 luptători SAS şi al specialiştilor Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Citeşte şi: Scandalul MOCNEŞTE: Fostul principe Nicolae acuză că e IGNORAT de Casa Regală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.