Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi cultivatori de cannabis au fost prinşi de polițiști în flagrant în timp ce încercau să-și vândă 'marfa'; ulterior au fost reţinuţi pentru 24 de ore

canabis

Doi bărbaţi din Oradea au fost surprinşi în flagrant delict în timp ce încercau să vândă cannabis, la locuinţele lor fiind descoperită o cultură indoor de cannabis şi au fost ridicate peste 1,7 kilograme de cannabis, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat făcut public, vineri, de Biroul de presă al DIICOT, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul Antridrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. -S.T. Oradea, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, i-au surprins joi în flagrant delict, în Oradea, pe cei doi bărbaţi de 30, respectiv 34 de ani, ambii din Oradea, în timp ce încercau să comercializeze câte 65 de grame de cannabis.

În urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că persoanele în cauză, în cursul anului 2018, ar fi cultivat plante de cannabis indoor, respectiv outdoor.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate joi, 22 noiembrie, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a celor două persoane, la domiciliul bărbatului de 34 de ani a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, fiind recoltate 39 de plante în diverse stadii de dezvoltare, rezultând o masă brută totală de 605 grame.

În aceeaşi locaţie au fost găsite 361,6 grame de cannabis uscat, o armă neletală cu aer comprimat, precum şi materiale şi instrumente folosite la cultivarea cannabisului.

Totodată, la domiciliul orădeanului de 30 de ani au fost descoperite 749,8 grame de cannabis, provenite dintr-o cultură proprie, toate fiind ridicate în vederea cercetărilor.

Cele două persoane au fost reţinute joi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar vineri au fost prezentate la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.