Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi interlopi angajaţi de mafia cazinourilor 'Las Vegas' să bată clienţii, puşi sub control judiciar

Pinterest
cazinou online pacanele

Procurorii DIICOT au reţinut doi interlopi, acuzaţi că au fost angajaţi de mafia cazinourilor "Las Vegas" să-i bată pe clienţii care câştigau sume mari de bani, însă joi, un magistrat de la Curtea de Apel Bucureşti a respins propunerea procurorilor de arestare a celor doi bătăuşi, ei fiind plasaţi sub control judiciar.

Este vorba de Vasile şi Marian Feraru, implicaţi într-o reţea de tip mafiot înfiinţată de fraţii Mihăiţă Doroftei zis 'Polonezu' şi Sorin Doroftei, care deţineau cazinourile "Las Vegas".

Fraţii Doroftei au angajat interlopi din clanurile Sportivilor, Cordunenilor şi Cămătarilor, care aveau rolul să recupereze câştigurile mari obţinute de clienţi sau să sperie concurenţa. Recuperatorii îi ameninţau şi alungau pe patronii care deschideau săli de jocuri de noroc în regiunea controlată de cei doi fraţi, astfel încât aceştia din urmă au reuşit să impună un adevărat monopol.

De asemenea, dacă clienţii câştigau sume mari de bani, membrii clanurilor îi "convingeau" prin violenţă să renunţe la bani.

Printre recuperatori se aflau Vladimir-Florin Şpac (fost luptător al clubului Dinamo), Marian Sârbu zis "Box" (fost locotenent al Cămătarilor), Cătălin-Mihai Biţă, Dorin-Anton Rădoi zis "Tori" şi Constantin Corduneanu.

Reţeaua a fost destructurată anul trecut de DIICOT, când au fost efectuate percheziţii în toată ţara.

Ulterior, după extinderea anchetei, procurorii i-au reţinut miercuri, pentru 24 de ore, pe Vasile şi Marian Feraru, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi tentativă la omor.

Ei sunt acuzaţi că au participat la una dintre bătăile organizate de recuperatori, în faţa unui cazinou din Bacău.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în noaptea de 25 mai 2022, în timp ce se aflau în municipiul Bacău, în faţa unei săli de jocuri de noroc, la solicitarea angajaţilor acesteia, Vasile şi Marian Feraru i-au aplicat unui bărbat lovituri în zona capului cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un baston telescopic metalic.

Bărbatul respectiv primise interdicţia din partea patronilor cazinoului să mai intre în sălile de joc. Victima a scăpat cu viaţă, reuşind să pareze o parte dintre lovituri, însă a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.