Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi minor și un tânăr au fost prinși de polițiști: au furat mai multe autoturisme

catuse politie

Trei tineri, între care doi minori, de 14 şi 16 ani, bănuiţi de furtul mai multor autoturisme, au fost depistaţi de poliţişti, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, relatează Agerpres.

"Luni, 25 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Slobozia Bradului au identificat un tânăr de 18 ani şi doi minori în vârstă de 14, respectiv 16 ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de distrugere şi a mai multor infracţiuni de furt în scop de folosinţă a unor autoturisme", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în perioada decembrie 2020 - ianuarie 2021, cei trei tineri au sustras în scop de folosinţă şi au distrus un autoturism ce aparţine unui bărbat din comuna Slobozia Bradului, precum şi autoturismul unui bărbat de 59 de ani, din localitatea Tîmboeşti.

Cei trei tineri sunt bănuiţi şi de săvârşirea altor infracţiuni de furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.