Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi oameni a ajuns pe patul spitalului, după ce mașina cu care se deplasau, a fost lovită de un vitezoman, intrat pe contrasens, pe DN 29 în Botoșani

smurd

Două persoane, dintre care una minoră, au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional 29D, între localităţile Silişcani şi Drislea din judeţul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vești bune! Femeile nu vor mai plăti impozit- Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

Potrivit sursei citate, accidentul a fost produs de şoferul unei autoutilitare, un tânăr de 25 de ani, care se deplasa pe direcţia Truşeşti- Botoşani şi care, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Victimele accidentului au fost şoferul autoturismului care circula regulamentar, precum şi un copil aflat în aceeaşi maşină. Aceştia au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

Şoferul vinovat nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, însă este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.