Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi pui de mistreț au supraviețuit după ce au căzut de la o înălțime de 50 de metri

toateanimalele.ro
mistret

O scroafă și doi pui de mistreț au căzut de la mare înălțime. Animalele au fost găsite la marginea unei șosele de o persoană care a anunțat autoritățile. Polițiștii și jandarmii care au mers la fața locului au descoperit că numai puii au supraviețuit. Aceștia au fost duși la un ocol silvic, anunță Mediafax.

Incidentul s-a produs duminică pe drumul care leagă Băile Herculane și Baia de Aramă. Cele trei animale au căzut de la mare înălțime, iar cadavrul scroafei a rămas în apropierea șoselei.

„În această după-amiază, Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată de către un cetățean despre faptul că pe drumul ce leagă Băile Herculane de Baia de Aramă sunt 3 porci mistreți morți, după ce ar fi căzut de pe o stâncă. Patrula mixtă de poliție și jandarmerie care s-a deplasat de urgență la fața locului a găsit pe marginea DN 67D o scroafă moartă, iar la o distanță de aproximativ 2 km, doi purcei vii”, au anunțat reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Cele două animale au fost luate și predate în condiții de siguranță reprezentanților Ocolului Silvic Băile Herculane, care au ridicat și cadavrul mistrețului mort. Specialiștii au stabilit că animalele se aflau pe o stâncă în momentul în care aceasta s-a rupt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.