Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu imens în Arhiepiscopia Tomisului: ÎPS Teodosie a oficiat slujba de înmormântare a unuia dintre cei mai iubiți preoți / VIDEO

Captura Alpha media
IPS Teodosie inmormantare

Astăzi, în Sâmbăta Mare, unul dintre cei mai iubiți preoți din Arhiepiscopia Tomisului a fost condus pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoți și diaconi, în frunte cu întâistătătorul, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

În seara zilei de miercuri, 1 mai 2024, a plecat la cele veșnice preotul Octavian Tel Popa, care și-a dedicat slujirea la biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Medgidia, județul Constanța.

"Preotul Octavian Tel Popa a fost un slujitor și un sfătuitor desăvârșit, un administrator dedicat și un adevărat părinte spiritual pentru mulți dintre enoriași și preoții mai tineri. Îl vom păstra mereu în sufletele noastre și nu-l vom uita în rugăciunile noastre!", transmite Catedrala Orașului Medgidia.

Trupul neînsuflețit al părintelui a fost depus la Capela mortuară a parohiei Sfinții Apostoli Petru și Pavel, biserica din centrul orașului Medgidia, unde a slujit cu devotament mulți ani.

Slujba de înmormântare a început sâmbătă, 4 mai, de la ora 11:30.

Preotul Octavian Tel Popa, înmormântat în Sâmbăta Paștelui

 

ÎPS Teodosie a oficiat slujba de înmormântare a părintelui Popa Octavian Tel la biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din centrul orașului Medgidia, unde acesta și-a dedicat viața slujirii Domnului.

Preotul Octavian Tel Popa a părăsit această lume pentru a se întâlni cu Domnul. Născut pe 19 februarie 1948, părintele a slujit cu devotament și dragoste comunitatea din Medgidia timp de zeci de ani.

Slujitor neobosit al Bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel din municipiul Medgidia, părintele Octavian a fost o prezență luminată și o sursă de încredere și încurajare pentru cei din jurul său, preoți și enoriași.

Cu o inimă plină de credință și iubire față de Dumnezeu și aproapele său, părintele Octavian Tel Popa a adus lumina credinței și speranței în viețile celor din comunitatea sa. Îi vom păstra amintirea vie în inimile noastre și ne rugăm ca Domnul să îl primească în Împărăția Sa cerească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.