Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în lumea muzicii din România: A murit celebra cântăreață Marina Scupra - VIDEO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Veste cumplită pentru lumea muzicală din România: cântăreața Marina Scupra a murit! Cunoscuta artistă suferea de cancer, boală care a răpus-o în doar câteva luni. Artista avea doi copii dintr-o căsnicie anterioară cu compozitorul Dan Dimitriu.

Cântăreaţa Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer, în luna aprilie. Până atunci, spun apropiații, artista nu a avut dureri și nu suferise de nicio boală. Cancerul a avut însă o evoluție galopantă.

"Medicii au făcut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (…) A fost tumoarea mult prea mare când au găsit-o, a cuprins mai multe organe”, a declarat, pentru Libertatea, un apropiat al familiei artistei.

Citește și: Companie DE LUX: Mircea Lucescu și-a serbat ziua alături de o vedetă media și de un fost șef - FOTO

Chinuit de durere, voleibalistul Claudiu Pițigoi, soțul Marinei Scupra, i-a fost alături în spital, până în ultima clipă.

"O boală nemiloasă cu o evoluție rapidă a doborât-o fără să ne dea răgazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simț și discreție din partea tuturor. Marina a trăit discret toată viața”, a spus Claudiu Pițigoi, într-un mesaj public trimis presei.

Marina Scupra s-a stins la spitalul Elias din Capitală, la doar 49 de ani.

Citește și: Patriarhia îi TAIE 'ARIPILE' lui Pomohaci: Care va fi SOARTA preotului dat afară din Biserică

"Dacă nu te controlezi, cancerul când te doare este prea târziu. Boala asta perversă nu ne dă niciun semn până în ultimul moment”, a precizat aceeași sursă.

Marina Scupra și-a făcut debutul în muzică, în 1983, la Festivalul Mamaia, pe când avea doar 15 ani. Cântăreața a fost căsătorită cu compozitorul Dan Dimitriu căruia i-a dăruit doi copii, Antonia și Dragoș. După despărțirea de acesta, artista și-a refăcut viața, după ce s-a căsătorit cu voleibalistul Claudiu Pițigoi. Marina Scupra își rărise aparițiile publice pentru a se dedica familiei și era profesoară de canto la Școala Populară de Artă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.