Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea sportului: A decedat în timpul Jocurilor Olimpice de Tineret

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Patrick Baumann, secretar general FIBA şi membru CIO, a decedat în timpul Jocurilor Olimpice de Tineret, potrivit news.ro.

Patrick Baumann, membru CIO şi secretar general al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) a decedat la vârsta de 51 de ani, în urma unui atac de cord, în timpul Jocurilor Olimpice de la Buenos Aires, a anunţat, duminică, forul internaţional de baschet.

”Deşi a primit imediat îngrijirea medicală necesară, Patrick Baumann nu a supravieţuit. Baschetul a pierdut un lider şi un prieten, iar gândurile noastre se îndreaptă spre soţia lui şi cei doi copii în aceste zile tragice”, a precizat FIBA în anunţul de duminică.

Citeste si ÎPS Teofan, despre referendumul eșuat: Vom duce şi unii şi alţii crucea cea grea a consecinţelor care decurg din nevalidare

Elveţianul Patrick Baumann (51 de ani) era secretar general al FIBA din 2002 şi membru CIO, precum şi în diferite comisii ale forului olimpic din 2007.

Mesaje de condoleanţe au transmis mai multe personalităţi ale sportului mondial, precum şi conducătorul CIO, Thomas Bach.

La Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires vor fi ţinute trei zile de doliu, iar drapelul olimpic va fi coborât în bernă, potrivit CIO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.