Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump anunță propuneri șocante pentru economia SUA: Face orice ca să crească în sondaje

www.rawstory.com
Donald Trump

Pentru a-şi reduce căderea în sondaje candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a mutat luni dezbaterea asupra economiei propunând o serie de măsuri-şoc într-un domeniu în care consideră că Hillary Clinton este vulnerabilă, relatează AFP, DPA şi Reuters.

Într-un discurs susţinut la clubul economic din Detroit, capitala industriei americane de automobile, omul de afaceri a propus un moratoriu privind orice noi reglementări şi o scădere generală a impozitelor, caracterizând cei opt ani de mandat ai lui Barack Obama drept o povară pentru antreprenori.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Zeci de răniți la un concert al lui Snoop Dogg și Wiz Khalifa

"Oraşul Detroit este exemplul grăitor al eşecului politicii economice al adversarei mele", a declarat candidatul republican. Intervenţia a fost întreruptă în mai multe rânduri de manifestanţi favorabili contracandidatei sale democrate.

"Ea este candidata trecutului. Noi suntem viitorul", a spus Trump despre Hillary Clinton, prezentată drept moştenitoarea erei Obama.

Citește și: S-a aflat cel mai mare SECRET al Bisericii: Ce pasaje a scos din Biblie

Miliardarul populist a denunţat din nou tratatele de liber-schimb. "Hillary Clinton a susţinut acordurile comerciale care au făcut acest oraş să-şi piardă slujbele şi bogăţia", a declarat Donald Trump, făcând referire la tratatul semnat de Bill Clinton în 1993 cu Mexic şi Canada.

Candidatul republican a spus că va propune o reformă a taxelor care va aduce cea mai mare revoluţie în domeniu din era fostului preşedinte Ronald Reagan.

Citește și: Cel mai frumos drum din lume se transformă în cel mai aglomerat

El a subliniat că planul său economic "contrastează ca ziua de noapte" cu cel al democratei Hillary Clinton.

Trump a spus că mulţi muncitori din SUA vor beneficia de o scădere până la zero a impozitului de venit în baza planului său şi că portiţele legale care serveau anumite interese speciale vor fi eliminate.

Citește și: Delia și-a ieșit din minți! Mesaj VIOLENT pentru părinți: Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu…

Republicanul a subliniat că planul său va da un impuls pentru "repornirea Americii". "Este un lucru posibil şi nici măcar nu va fi greu", a spus Trump.

Donald Trump a precizat că va reduce "masiv reglementările" guvernului, apreciind că excesul de reglementare costă SUA două trilioane de dolari anual.

Citește și: O petiție susține că SRI vrea să folosească fonduri europene pentru a ne urmări fiecare pas

"Voi avea un scop care primează când vine vorba de reglementare: vreau ca joburile şi bogăţia să rămână în America", a afirmat omul de afaceri.

"Este timpul să renunţăm la ancora care ne trage în jos", a spus el, precizând că va institui "un moratoriu temporar" asupra oricăror noi reglementări.

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

"Nu mai câştigăm. Dar când voi fi preşedinte vom începe din nou să câştigăm. Grupa mare", a dat asigurări candidatul republican la preşedinţia SUA.

Printre propunerile concrete ale lui Trump se numără reducerea impozitului pe venit de la 39,6% la 33% şi cea a impozitului pe profitul societăţilor de la 35% la 15%, scrie agerpres.ro.

Citește și: GOL PUȘCĂ Așa a fost fotografiat unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.