Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump avertizează: Kim Jong Un riscă să piardă 'totul' dacă 'va acţiona ostil'

The Economist
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a avertizat duminică, după un anunţ făcut de Phenian privind un "test foarte important" la o bază de lansare, că liderul nord-coreean Kim Jong Un riscă să piardă "totul" dacă "va acţiona ostil", relatează agenţiile internaţionale de presă, potrivit Agerpres.

Citește și: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil .

"Kim Jong Un este prea inteligent şi are mult prea mult de pierdut, de fapt totul, dacă va acţiona în mod ostil", a scris Trump pe Twitter. 

"El a semnat un puternic acord de denuclearizare cu mine în Singapore. Nu vrea să îşi anuleze relaţia privilegiată cu preşedintele Statelor Unite sau să se amestece în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie" 2020, a mai atras atenţia liderul de la Casa Albă.

Citește și: Analiza lui Traian Băsescu: PSD suferă o 'traumă uriașă', Iohannis a jucat 'perfect'

"Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong Un, are un potenţial economic enorm, dar trebuie să se denuclearizeze, aşa cum a promis. NATO, China, Rusia, Japonia şi întreaga lume este unită în privinţa acestei chestiuni!", a mai postat Trump pe Twitter. 

Comentariile sale vin după ce Coreea de Nord a anunţat duminică faptul că a finalizat "un test foarte important" la o bază de lansare. Phenianul a efectuat o serie de lansări de rachete balistice în mare în ultimele luni, în contextul blocajului din negocierile în dosarul nuclear cu Washingtonul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.