Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, decizie neașteptată în 'războiul' cu presa. Va fi primul eveniment de acest gen

twitter.com
Trump presa press

Casa Albă a anunţat luni că preşedintele Donald Trump va asista în 3 martie la dineul anual de la Gridiron Club, dineu ce reuneşte jurnalişti şi oficiali politici. Acesta va fi primul eveniment de acest gen pentru Donald Trump, critic înverşunat al mass-media, informează marţi AFP, conform agerpres.ro

În schimb, Trump nu a decis încă dacă va participa în 28 aprilie la dineul Asociaţiei corespondenţilor de la Casa Albă (WHCA), un alt eveniment important care se derulează la Washington, dar pe care el l-a ignorat anul trecut, a precizat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

Victor Ponta, ieșire violentă la opt ani de la Congresul PSD din 2010: 'Voi lupta pentru acele idei oricât de vitrege sunt condițiile actuale'


Acest dineu de gală se derulează în fiecare an într-un hotel din Washington şi reuneşte 'spuma' presei şi a lumii politice. Din 1980, toţi preşedinţii americani au asistat la acest eveniment - exceptându-l pe Ronald Reagan în 1981, care se refăcea la acea dată după atentatul în care a fost grav rănit -, însă anul trecut Donald Trump a decis să ignore invitaţia. 

El a preferat să participe la un miting al susţinătorilor săi la Harrisburg, statul Pennsylvania, unde s-a declarat încântat să fie departe de "mocirla de la Washington" şi unde a acordat "note foarte proaste" jurnaliştilor. 

Preşedintele Donald Trump are relaţii extrem de proaste cu o bună parte din mass-media, pe care le acuză constant că deformează realitatea pentru a-l acuza şi chiar că mint pur şi simplu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.