Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump i-a sunat pe liderii nipon și sud-coreean, de la bordul Air Force One săle povestească despre întâlnirea cu Kim

Reuters
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a discutat de la bordul avionului său prezidenţial Air Force One cu liderii nipon şi sud-coreean, Shinzo Abe şi Moon Jae-in, după summitul eşuat cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, a anunţat joi Casa Albă, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Înregistrare BOMBĂ cu viceprimarul Capitalei, despre incidentele din 10 august: 'Te fac de râs, să termin, să scap țara de niște nenorociți' (AUDIO)

"El le-a spus că va continua discuţia" (cu Kim Jong Un), a anunţat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, precizând că apelurile telefonice au durat aproape 15 minute fiecare. Donald Trump "i-a pus la curent cu ceea ce s-a întâmplat în timpul întrevederii" cu liderul nord-coreean, a mai spus Sanders.

Preşedintele american se afla pe drumul de întoarcere la Washington din Vietnam, unde s-a întâlnit pentru a doua oară cu Kim Jong Un, după o primă întrevedere care a avut loc la Singapore anul trecut. La Hanoi, cei doi lideri s-au separat după ce summitul s-a încheiat cu un eşec, în condiţiile în care Donald Trump dorea progrese tangibile în problema programului nuclear nord-coreean. "Uneori, trebuie să ştii să renunţi", a declarat preşedintele american în timpul unei conferinţe de presă.

După acest eşec, Coreea de Sud a deplâns un "rezultat regretabil", însă a subliniat cu toate acestea unele progrese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.