Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump l-a ironizat pe fondatorul Amazon şi patronul Washington Post, Jeff Bezos, pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia

Instagram
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump l-a ironizat pe fondatorul Amazon şi patronul Washington Post, Jeff Bezos, pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia, informează News.ro.

„Îmi pare atât de rău să aud de ştirile despre Jeff Bozo”, a scris Trump pe Twitter numindu-l ironic „Bozo” (fraier) pe Bezos.

„Să fii dat jos de un competitor ale cărui informaţii sunt corecte faţă de ziarul său de lobby Amazon Washington Post. Sper că ziarul va ajunge în curând pe mâini mai bune şi responsabile”, a adăugat preşedintele american pe Twitter.

Citește și:  Turcia aşteaptă ca SUA să-şi onoreze parteneriatul strategic, după ce preşedintele american a avertizat că o 'va devasta economic' dacă atacă o miliţie kurdă

Competitorul la care Trump făcea referire este National Enquirer, site-ul care a publicat un articol despre mesajele date de Bezos lui Lauren Sanchez, fostă prezentatoare TV. Cu puţin timp înaintea acestui articol, Bezos şi-a anunţat divorţul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.