Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump laudă atitudinea lui Boris Johnson: 'Cred că ar fi un bun prim-ministru. Are tot ce-i trebuie'

Donald Trump

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson ''are tot ce-i trebuie'' ca să fie prim-ministru, a declarat preşedintele american Donald Trump, cu câteva ore înaintea întrevederii sale cu şefa executivului britanic, Theresa May, scrie vineri Press Association, informează Agerpres.

Nu este pentru prima dată când Trump vorbeşte în termeni elogioşi despre fostul şef al diplomaţiei britanice şi ex-primar al Londrei.

Vezi și: Mike Pompeo s-a deplasat în Mexic: Prima discuție cu preşedintele ales al mexicanilor în contextul escaladării disensiunilor pe tema migrației

Înainte de a participa miercuri şi joi la summitul NATO de la Bruxelles, Trump le-a spus reporterilor: ''A fost foarte, foarte drăguţ cu mine, plin de solicitudine. Poate voi vorbi cu el când ajung acolo (la Londra - n.r.). Îmi place Boris Johnson. Întotdeauna mi-a plăcut''.

În interviul acordat The Sun, Trump a mers chiar mai departe şi s-a declarat întristat că Johnson a părăsit guvernul. ''Am fost foarte trist să văd că pleacă din guvern şi sper că se va întoarce cândva. Cred că este un reprezentant minunat pentru ţara voastră. Cred că ar fi un bun prim-ministru. Are tot ce-i trebuie'', a insistat Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.