Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un botoșenean care și-a făcut singur trecere de pietoni

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Polițiștii din Botoșani au deschis un dosar penal după ce pe un drum județean din comuna Vorona a apărut, peste noapte, o trecere de pietoni improvizată, vopsită cu bidineaua de un localnic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O anchetă a fost declanșată de Inspectoratul de Poliție Botoșani după ce în comuna Vorona, pe un drum judeţean, a apărut peste noapte o trecere de pietoni improvizată. Dungile au fost vopsite cu bidineaua, iar șoferii care trec prin zonă sunt derutați de marcajul care de la depărtate pare cât se poate de autentic.

“În acest caz se fac cercetări pentru identificarea autorului. S-a deschis dosar penal in rem, fiind efectuate cercetări pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice și au fost anunțați administratorii drumului pentru înlăturarea marcajului”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Vorona, Aurel Ștefan, nu a vrut să comenteze ceea ce s-a întâmplat pe drumul județean care trece prin comuna pe care o conduce, susținând că “în comună sunt probleme mai importante decât aceasta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.