Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul deputatului care a accidentat mortal un bărbat va fi soluţionat de Parchetul General

politia

Dosarul penal al deputatului liberal Mihai Donţu, în care acesta este acuzat de ucidere din culpă după ce a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni, a fost declinat spre soluţionare de la Parchetul Judecătoriei Braşov la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 

"Având în vedere calitatea sa de deputat, dosarul a fost declinat spre soluţionare, în cursul zilei de marţi, Parchetului Înaltei Curţi de Casaţiei şi Justiţie", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Alina Comăniţă. 

Deputatul Mihai Donţu a accidentat mortal, luni seara, în jurul orei 22.00, un bărbat de 60 de ani care s-a angajat corect în traversarea străzii Calea Bucureşti, pe o trecere de pietoni, într-o zonă cu patru benzi de circulaţie, unde se circulă cu 70 km pe oră. Mihai Donţu care conducea un autoturism din direcţia Braşov spre municipiul Săcele nu a acordat prioritate l-a trecere, lovindu-l mortal pe bărbatul de 60 de ani. Şoferului i s-au recoltat probe biologice la spital, iar rezultatele vor fi făcute publice în două-trei zile, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, comisar şef Liviu Naghi. 

Mihai Donţu, în vârstă de 42 de ani, a fost consilier judeţean în perioada 2000-2008, iar din anul 2008 este deputat, membru al Comisiei Buget Finanţe-Bănci. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.